Palvelut

Olemme ammattitaitoinen ja monipuolinen monien palveluiden talo. Sivulta löydät listattuna päätoimiset toimenkuvamme sekä lyhyet kuvaukset niistä. Teemme kuitenkin tilanteen salliessa myös paljon muita pieniä sekä vähän isompia alaan liittyviä töitä. Mikäli mielessäsi on jokin työ tai työkohde niin ota reippaasti yhteyttä. Mikäli emme itse kykene tai kerkiä kyseistä työtä tekemään niin verkostostamme löytyy taatusti joku toinen sopiva ammattilainen työn toteuttamaan.

Remontit

Remontteja on kaikkialla niin isoja kuin sitten vähän pienempiäkin. Meiltä löytyy vankka osaaminen sekä laaja työkaluvalikoima erilaisten remonttien toteuttamiseen.

Oli kyseessä sitten pieni korjaus tai vaikka kylpyhuoneen täysremontti niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Tulemme mielellämme vaikka käymään ja arvioimaan mitä kaikkea olisi hyvä tehdä. Kerromme aina oman näkemyksemme, annamme tarvittaessa hinta-arvion ja sen jälkeen asiakas saa tietenkin päättää lopulta, että mitä kaikkea tehdään vai tehdäänkö mitään.

Saneeraukset

Saneeraukset on meille sitä todellista päivätyötä jota aina lähtökohtaisesti teemme. Olemme todellisia saneerausten pioneereja ja meiltä hoituu niin pienet kuin isommatkin saneeraukset avaimet käteen periaatteella.

Ota yhteyttä mikäli sinulla on jokin saneerattava kohde mielessä. Tullaan käymään ja jutellaan lisää paikan päällä.

Korjaukset

Jokainen kiinteistö kaipaa erilaisia pieniä sekä pikkasen isompia korjauksia. Meille mikään homma ei ole liian pieni eikä myöskään liian suuri. Teemme erilaiset korjaukset asiakkaan toiveita kunnioittaen sekä samalla tietenkin kiinteistön historiaa sekä tyyliä seuraten.

Maalaukset

Kaipaako asuntosi, kesämökkisi tai vaikka venevajasi maalia? Siinä tapauksessa kannattaa olla meihin yhteydessä niin heilahdetaan maalaustarvikkeiden kanssa paikalle ja laitetaan rakennus uuteen loistoon.

Teemme kaikki maalaustyöt vankalla ammattitaidolla missään oikaisematta. Teemme perusteelliset pohjatyöt ja käytämme vain parhaita tuotteita. Näin takaamme, että maalaus tulee kestämään mahdollisimman pitkään.

Entisöinnit

Erilaiset vanhojen kohteiden ja tilojen entisöinnit on meille myös yksi oikeastaan erikoisala. Voimme entisöidä myös tuolin, pöydän tai vaikka lipaston.

Arviot

Mikäli tarvitset arvion mistä tahansa edellä mainituista niin ole yhteydessä. Annamme vuosien kokemuksella ja harjaantuneella silmällä arvion mitä kannattaisi mielestämme tehdä ja kuinka paljon se suunnilleen tulisi maksamaan.